Національний олімпійський комітет України

Мiнiстерство молоді та спорту України

Федерация Самбо Украины

Купить новостройку с отделкой. Где купить однокомнатную квартиру в новостройке? Купить новостройку недорого. Оценка стоимости недвижимости. Какая рыночная оценка недвижимости? Принципы оценки недвижимости. Теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол в доме. Монтаж водяного теплого пола. Не включается ноутбук. Скажите почему не включается ноутбук. Ноутбук включается и сразу выключается. Быстрый кредит наличными. Где быстро взять кредит без справок. Оформить быстрый кредит. Топ wow сервера. Где скачать последний клиент wow? Самый лучший сервера world of warcraft. Ленточная пилорама цена. Ленточная пилорама своими руками чертежи. Скачать чертежи ленточной пилорамы. Аренда квартир без посредников. Длительная аренда квартир без посредников и прочих. Аренда однокомнатной квартиры.

 

Дивіз на головній

Вибори Президента Національного Олімпійського Комітета України

17 листопада відбудуться вибори Президента Національного Олімпійського Комітета України. Федерація дзюдо України повідомляє, що всебічно підтримуватиме на виборах кандидатуру Міністра молоді та спорту, Олімпійського чемпіона Вадима Гутцайта.

 

Вадим Маркович має колосальний спортивний, тренерський та менеджерський досвід, тож буде не менш корисним та ефективним в напрямку розвитку олімпійського руху. 

Сподіваємось, що вибори пройдуть в чесній боротьбі, у відповідності до правил fair play, адже в спорті по іншому бути не повинно. Особливо в ці тяжкі часи для нашої країни, та українського спорту. Маємо знаходити спільну мову, триматися разом, примножувати напрацювання попередніх років та продовжувати працювати задля перемоги.

Нагадаємо, що посаду Президента НОК України останні 17 років займав Сергій Бубка. Сергій Назарович доклав багато зусиль, аби українську олімпійську родину знали та поважали, аби наші спортсмени гідно представляли Україну в світі. Поважаємо його внесок в розвиток олімпійського руху, дякуємо за співпрацю і щиро зичимо успіхів в нових справах та проєктах.

Наразі на посаду Президента НОКУ Сергій Бубка не балотується. Претендують же на крісло головного олімпійця країни три кандидати: чинний Міністр молодьспорту, Олімпійський чемпіон з фехтування  Вадим Гутцайт, Олімпійський чемпіон з боротьби греко-римської та депутат Верховної ради Жан Беленюк, директор ННІ спеціальної фізичної і бойової підготовки та реабілітації, голова НОК України у Київській області Ігор Малинський. Ще одна зареєстрована раніше кандидатка, біатлоністка Олена Білосюк зняла свою кандидатуру з виборів.