Національний олімпійський комітет України

Мiнiстерство молоді та спорту України

Федерация Самбо Украины

 

Дивіз на головній

Урочисте вручення посвідчення «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» Володимиру Моргоєву

Сьогодні Мер Києва Віталій Кличко вручав киянам високі державні нагороди та відзнаки Уряду за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм.

За вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту в Україні директору Центру фізкультурно-спортивного напряму «Іппон» Моргоєву Володимиру Бекірбековичу у вересні 2021 року  присвоєно звання «Заслужений  працівник фізичної культури і спорту України». І сьогодні Мером Києва Моргоєву В.Б. було вручено відповідне посвідчення та нагрудний знак.

Діяльність Центру фізкультурно-спортивного напряму «Іппон» спрямована на залучення дітей, підлітків та молоді до систематичних занять фізичною культурою і спортом, підготовку спортивного резерву до збірних команд міста Києва та України.

Завдяки  вдало  підібраному  тренерському  складу  та досвідченому керуванню Моргоєва В.Б. колективом провідних тренерів, вихованці Центру «Іппон» постійно перемагають на змаганнях всеукраїнського та міжнародного рівня та посідають призові місця. Учні Центру стають чемпіонами та призерами чемпіонатів світу, Європи, міжнародних змагань, неодноразовими чемпіонами та призерами чемпіонатів та Кубків України, чимало з них входять до складу збірних команд України.

На теперішній час у ЦФСН «Іппон» до занять з 7 видів спорту: дзюдо, самбо, карате, атлетична гімнастика, сучасні танці, капоейра, таїландський Муей Тай бокс залучено 1600 дітей, з якими працюють 40 досвідчених викладачів.

ЦФСН «Іппон» щорічно проводить Всеукраїнський турнір з дзюдо та чемпіонати з дзюдо, самбо та карате, у яких беруть участь команди з багатьох областей та міст України.

Володимир Бекірбекович має багато прогресивних ідей щодо удосконалення роботи  ЦФСН «Іппон» і  розвитку фізичної культури та спорту в Україні та активно втілює їх у життя.

В цей день дружній колектив Центру «Іппон» щиро вітає свого  директора Моргоєва Володимира Бекірбековича з присвоєнням йому почесного звання  «Заслужений  працівник фізичної культури і спорту України» і бажає подальших успіхів у професійній діяльності, досягненні найвищих спортивних результатів та творчого натхнення.