Національний олімпійський комітет України

Мiнiстерство молоді та спорту України

Федерация Самбо Украины

Как правильно класть плитку. Как класть плитку на стену быстро. Класть плитку своими руками. Как выбрать ламинат для квартиры. Какой лучше выбрать ламинат сегодня. Какого цвета выбрать ламинат. Как правильно клеить обои. Как клеить обои на потолок вертикально. Как правильно клеить углы обоями. Интересные самоделки своими руками. Качественные самоделки своими руками фото. Самоделки для дома своими руками. Как сделать потолок в доме. Чем лучше утеплить потолок дома на сегодняшний день. Утепление потолка дома своими руками. Бизнес идеи с минимальными вложениями. Успешные идеи малого бизнеса с нуля. Прибыльные бизнес идеи. Как сделать мебель своими руками. Сделать деревянная мебель своими руками. Сделать мебель своими руками видео. Опалубка для фундамента. Как сделать опалубку для фундамента быстро. Опалубка для фундамента купить.

 

Дивіз на головній

48 Чемпіонат Європи з карате серед кадетів, юніорів та молоді до 21 року!

20 серпня 2021 року, у перший день змагань відразу троє українських спортсменів отримали переможні місця на Чемпіонаті Європи з карате серед юніорів, кадетів та молоді, який проходить у фінському місті Тампере.

 

Золотим призером став спортсмен відділення карате

Ілля Биков,

який виборов цю нагороду континентальної першості серед кадетів до 57 кг.

 

Участь у церемонії нагородження українських чемпіонів взяв Представник Уповноваженого з захисту державної мови, член Виконавчого комітету Європейської Ферерації Карате Сергій Левчук (Sergii Levchuk) та консул Посольства України у Фінляндській Республіці Даніїл Кононенко.

Також у ході урочистостей консул Посольства Даніїл Кононенко зачитав учасникам української збірної особисте привітання Посла України у Фінляндській Республіці Ольги Дібрової.

На знак вдячності за підтримку нашої збірної Представник Уповноваженого з захисту державної мови Сергій Левчук подарував Посольству прапор України, підписаний видатними українськими каратистами та чемпіонами цьогорічних Олімпійських Ігор Анжелікою Терлюгою і Стасом Горуною.

Після завершення змагань консул Посольства Даніїл Кононенко та Представник Уповноваженого з захисту державної мови Сергій Левчук обговорили питання популяризації української мови за кордоном як ключового фактора єднання світового українства.

 

Вітаємо нашого чемпіона та його тренерів з високими результатами! Вболіваємо за вас та віримо у перемогу України!