Національний олімпійський комітет України

Мiнiстерство молоді та спорту України

Федерация Самбо Украины

Снять квартиру посуточно. Быстро снять посуточно квартиру в казани. Снять однокомнатную квартиру посуточно. Помощь в получении ипотеки. Удобное получение ипотеки в сбербанке. Что нужно для получения ипотеки. Отопление частного дома. Как сделать отопление частный дом схема. Частный дом монтаж отопления. Восстановление жесткого диска. Быстрое восстановление информации с жесткого диска. Восстановление данных жесткого диска программа. Кредит с плохой историей. Быстрые кредиты онлайн с плохой историей. Срочный кредит с плохой историей. В какой сервер играть в WOW. Топ world of warcraft серверы. Wow серверы pandaria. Круглопалочный станок чертежи. Круглопалочный станок купить дешево. Самодельный круглопалочный станок. Кредит на покупку квартиры. На долго взять кредит на квартиру. Кредит на покупку квартиры.

 

Дивіз на головній

Фестиваль для школярів JuniorZ-2017

1 грудня в Києві пройшов спортивний фестиваль для школярів JuniorZ-2017. У ТРЦ LavinaMall захід презентував відомий телеведучий Олександр Педан. Проект реалізується за підтримки Міністерства освіти й науки, Міністерства молоді та спорту, Комітету з фізичного виховання та спорту МОН, Спортивного комітету України й ДНУ "Інститут модернізації змісту освіти". Серед організаторів - Національна федерація самбо України разом з колегами із Всеукраїнської федерації петанку, Української федерації летючих дисків, Федерації чирлідингу та чирспорту України

спортивний фестиваль JuniorZ-2017

"Покоління Z - це діти, народжені після 2000 року в розквіт цифрової епохи. Однак надмірна зацікавленість "цифрою" зменшила у хлопців і дівчат потяг до спорту. Тому разом з командою ми хочемуо виправити цю ситуацію й виховати нове покоління спортивноактивних людей", - зазначив Педан.

Що ж, самбісти готові допомогти Олександру у впровадженні такої "спортивної політики". Для цього, наприклад, уже працює програма із запровадження самбо в загальноосвітніх навчальних закладах, яка ухвалена профільними міністерствами - освіти й спорту.

спортивний фестиваль JuniorZ-2017
спортивний фестиваль JuniorZ-2017
спортивний фестиваль JuniorZ-2017
спортивний фестиваль JuniorZ-2017