Національний олімпійський комітет України

Мiнiстерство молоді та спорту України

Федерация Самбо Украины

Как правильно класть плитку. Как класть плитку на стену быстро. Класть плитку своими руками. Как выбрать ламинат для квартиры. Какой лучше выбрать ламинат сегодня. Какого цвета выбрать ламинат. Как правильно клеить обои. Как клеить обои на потолок вертикально. Как правильно клеить углы обоями. Интересные самоделки своими руками. Качественные самоделки своими руками фото. Самоделки для дома своими руками. Как сделать потолок в доме. Чем лучше утеплить потолок дома на сегодняшний день. Утепление потолка дома своими руками. Бизнес идеи с минимальными вложениями. Успешные идеи малого бизнеса с нуля. Прибыльные бизнес идеи. Как сделать мебель своими руками. Сделать деревянная мебель своими руками. Сделать мебель своими руками видео. Опалубка для фундамента. Как сделать опалубку для фундамента быстро. Опалубка для фундамента купить.

 

Дивіз на головній
Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 303

Відкритий лист ДЮСШ "ІППОН" до Федерації дзюдо Києва

«Дитячо-юнацька спортивна школа «Іппон» існує із 2012 року та  на даний, момент нараховує понад 500 вихованців і кількість ця щороку зростає.  ДЮСШ «Іппон» вже багато років розвиває  дзюдо в Києві і, є членом Київської Федерації Дзюдо та регулярно платить  суспільні внески у касу федерації.

Представники школи ДЮСШ «Іппон» присутні у Виконкомі та органах управління федерації.

Згідно календарних планів ДЮСШ «Іппон», проводиться різного роду заходи, в тому числі турніри, що дає можливість дітям розвивати та вдосконалювати свою спортивну майстерність.

За останній час було проведено два заходи – святкування Всесвітнього Дня дзюдо та Відкритий чемпіонат ДЮСШ «Іппон» з дзюдо.

Святкування Всесвітнього Дня дзюдо відбувся 28 жовтня у СЗШ № 239 Оболонського р-ну Києва та зібрав понад 100 вихованців ДЮСШ «іппон» та інших спортивних закладів міста.  На свято було запрошено легендарного дзюдоїста, двократного Олімпійського призера,  Романа Гонтюка. Цей захід мав великий резонанс  та  безліч схвальних відгуків від вихованців різних шкіл      м. Києва та їхніх батьків. А також підняв рівень мотивації юних дзюдоїстів на подальші досягнення  у спорті та житті.

20 листопада відбувся Відкритий Чемпіонат ДЮСШ «Іппон», який зібрав понад 160 спортсменів  із багатьох клубів Києва та області. Переможців нагороджували кубками, медалями та почесними грамотами.

Зазначимо також що обидва заходи було проведено на найвищому професійному та емоційному рівнях.

 Інформація про  заходи була розміщена на сайді ДЮСШ , у соцмережах та відправлена на електронні адреси  Управління освіти міста Києва, Федерації Дзюдо Києва та Федерації дзюдо України.

Жодного разу на сайті Федерації дзюдо Києва не було  розмішено публікацій про заходи, які відбулись у ДЮСШ «Іппон», або хоча б посилань  на ці події, і не зрозуміло з яких  причин.

Якщо Федерація є громадською організацією, то всі члени цієї організації, які  сплачують внески, мають рівні права  та рівні можливості на користування ресурсами, що розповсюджують інформацію. Проте, на пропозиції щодо публікації (висвітлення) заходів, які провадить ДЮСШ «Іппон» на сайте Федерації дзюдо Києва була отримана відповідь від директора Федерації дзюдо міста Києва І. Охоби, що «керівництво розглядає ваше питання». 

Керівником Федерації дзюдо міста Києва є Костяк Олексій Миколайович, та якщо він розглядає ці питання та не надає згоду на їх вирішення, то постає питання чи дійсно ця особа розуміє, що він є керівником громадської організації, яка має діяти, зокрема, за принципами прозорості, відкритості та повинна передбачати право всіх членів (учасників) громадського об'єднання мати доступ, зокрема і до інформаційних ресурсів, які належать Федерації дзюдо міста Києва.

Така,  м’яко кажучи, дивна поведінка керівництва ФДК,  ставить під сумнів прозорість та незаангажованість Федерації дзюдо міста Києва, яка повинна максимально сприяти інформуванню громадськості, популяризації дзюдо в Київському регіоні та за його межами.

Тож, хочу зауважити, що такі та подібні їм випадки, які порушують принципи рівності учасників та прозорості діяльності громадського об’єднання, не повинні відбуватися у громадському об’єднанні - Федерації дзюдо міста Києва.

Тому вважаю, що керівництво Федерації дзюдо міста Києва у найкоротші терміні повинно виправити ситуацію  та у майбутньому не повторювати  таких прикрих помилок»

Заступник голови піклувальної ради ДЮСШ "ІППОН"

Володимир Циба